REACTIES

 
 

Enkele reacties van deelnemers aan de Dag van het Geluk 2021 hoe ze deze dag ervaarden:

Een inspirerend bad. Heerlijk om te vertoeven en verrijkend voor je verdere leven!

 

Verruiming van het blikveld, geestelijk voedsel, nieuwe inzichten vanuit diverse invalshoeken, gaat naar de kern van de zaak.

 

Boeiende inzichten in de wereld en mensen rondom ons, geeft houvast in de zeer variabele menselijke gedragingen.

 

Een geschenk aan jezelf om je te verdiepen in de essentie van geluk. Ik voel me dankbaar dat ik dit geschenk heb gekregen.

 

Boeiend voor wie de tijd wil en kan nemen om zich filosofisch over levenskunst te laten inspireren.

 

Zeer verhelderende inzichten om anders naar je eigen gedrag te kijken en een uitnodiging om dit verder te ontwikkelen.

 

De inzichten die Gerbert Bakx meegeeft zijn voor mij zo fundamenteel en bevrijdend dat ze mijn motivatie en goesting om te leven vergroten en mijn drang naar wijsheid bevredigen.

 

Tijdens de lezingen kwam het onwelzijn van vele jongeren aan bod. Ik wil hier volgende bedenking aan toevoegen: zou het kunnen dat jongeren onbewust aanvoelen dat er een drastische wending nodig is om anders (meer in harmonie) om te gaan met onze energie-bronnen (ook die van onszelf)? Maar dat ze weinig inspirerende toekomstbeelden rondom zich ervaren en een onbewuste hulpeloosheid, krachteloosheid ervaren om hier zelf iets aan te veranderen?

 

Goede organisatie, vlot verloop, leerrijk voor de uitbouw van het persoonlijk beleven aan de hand van realistische en goed onderbouwde informatie.